Yeni yıl coşkusunu yaşayabileceğiniz en güzel 5 tatil adresi

Yılbaşı yaklaşıyor, 2022 için geri sayım başladı… Şimdi yılın yorgunluğunu geride bırakmak için tatil planı yapmanın tam sırası. Kış manzaraları eşliğinde veya ışıltılı bir gala salonunda sevdiğiniz sanatçıları izlerken yeni yılı karşılamaya ne dersiniz? Yeni seneye taze bir başlangıç yapabileceğiniz tatil yerlerine göz atıp, odanızı ayırtmak için acele edin!

Yeni yıl coşkusunu yaşayabileceğiniz en güzel 5 tatil adresi

ANTALYA’DA YILDIZ YAĞMURUNA HAZIR OLUN

Mevsim kışa dönse de Antalya’da tatil sezonu bitmiyor. Antalya otellerinin birçoğu hem gündüze hem de gecelere renk katan eğlenceli aktiviteleri ve şovlarıyla her ânı dolu dolu geçecek bir tatil olanağı sunuyor. Çocukların keyifle vakit geçirebileceği bir yılbaşı tatili yapmak ve sevdiklerinizle vakit geçirmek için Antalya, akla gelen ilk seçeneklerden biri. Antalya’daki birçok otel, sevilen sanatçıların sahne alacağı ışıltılı gala programları ve konserlerle 2022’ye görkemli bir başlangıç yapmak isteyenleri bekliyor.

Yılın yorgunluğunu üzerinizden atmak ve 2022’ye merhaba demek için Antalya otellerinde yer alan SPA merkezleri; bakımlar ve masajlarla da dinginleşmenize yardımcı olacak alternatifler sunuyor.

Yeni yıl coşkusunu yaşayabileceğiniz en güzel 5 tatil adresi - Resim : 1

EĞLENCE VE KONFOR YENİ YILDA DA KIBRIS’TA

Eğlencenin konforla buluştuğu Kıbrıs otelleri, 2022’ye unutulmaz bir başlangıç yapmak isteyenler için eşsiz seçenekler sunuyor. Birbirinden ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler, renkli aktiviteler ve canlı şovlarla Kıbrıs’ta yeni yıl kutlamaları oldukça coşkulu geçiyor.

Isıtmalı kapalı havuzlar, donanımlı SPA merkezleri, açık havada veya geniş spor salonlarında spor yapma imkanı da Kıbrıs otellerinin sunduğu ayrıcalıklardan bazıları…

Yeni yıl coşkusunu yaşayabileceğiniz en güzel 5 tatil adresi - Resim : 2

YENİ YIL EĞLENCESİNİ ZİRVEDE YAŞAMAK İÇİN ULUDAĞ

Yılbaşını Uludağ’da kutlamak kulağa nasıl geliyor? Uludağ otelleri yine birbirinden renkli yeni yıl eğlenceleriyle hem gençlerin hem de ailelerin mutlu bir tatil geçirmesinde başrol oynuyor. Gündüzleri kayak ve snowboard yapıp kışı tüm heyecanıyla yaşamak, akşamları ateşin başında sevdiklerinizle bir araya gelmek bir Uludağ geleneği denebilir.

Adrenalin ve heyecan dolu bir tatilin yanı sıra unutulmaz bir yılbaşı eğlencesine ortak olmak için Uludağ, Türkiye’nin en popüler kış tatili noktalarından biri. Siz de her yaştan tatilcinin gönlünü fethedecek bir kış tatili için hazırlıklara başlayın!

DOĞAYLA BAŞ BAŞA ROMANTİK YILBAŞININ ADRESİ ABANT

Huzur veren göl manzarası, sessizlik ve huzur sizi Abant’a çağırıyor. Birbirinden konforlu bungalovlarda konaklayarak doğayla bütünleşmek için yılbaşı tatilinden güzel fırsat mı var? Siz de yönünüzü Abant’a çevirerek hem huzurlu hem romantik hem de eğlenceli bir yılbaşı geçirebilirsiniz.

Yılbaşı eğlence programı sunan Abant otellerinden birini tercih ederek, yeni yılı keyifli bir akşam yemeği ve canlı müzik eşliğinde karşılayabilirsiniz.

Yeni yıl coşkusunu yaşayabileceğiniz en güzel 5 tatil adresi - Resim : 3

AFYON’DA TERMAL SULARLA YENİ YILA TAZE BİR BAŞLANGIÇ

Koca bir yılın yorgunluğundan ve stresinden uzaklaşmak için Afyon’un termal suları mükemmel bir çözüm sunuyor. Şık odaları ve rahatlatıcı atmosferleri ile Afyon otelleri, yılbaşı tatilinde aile boyu eğlence yaşamak isteyenleri bekliyor.

Afyon’da çok sayıda misafir ağırlayan lüks ve büyük otellerin yanı sıra farklı bütçelere uygun birçok termal otel de hizmet veriyor. SPA merkezleri, açık ve kapalı termal havuzlar, sauna, Uzak Doğu masajları, tuz odası, fitness merkezi gibi birçok imkanın bulunduğu otellerde fizik tedavi gibi tesis özelinde sunulan ayrıcalıklardan da yararlanabilirsiniz.

Yeni yıl coşkusunu yaşayabileceğiniz en güzel 5 tatil adresi - Resim : 4

Yeni yılı sevdiklerinle tatilde karşılamak istersen, aradığın otel Odamax.com’da!

Advertorial

yeni yıl tatil Yeni Yıl kıbrıs tatil odamax