Gülşen tutuklandı, gazeteler neler yazdı

Şarkıcı Gülşen İmam Hatiplerle 4 ay önceki konserinde yaptığı konuşma nedeniyle dün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Sözleri nedeniyle özür dileyen ve ifadesinde, "Bana ihtiyacı olan çocuğum var. Ben suç işlemedim" diyen Gülşen için bugünkü bazı gazeteler, “Küstah, soytarı, hadsiz, sapık, sapkın, haddini bil” ifadelerini kullandı.

gazeteler tutuklama Gülşen

Şarkıcı Gülşen, 4 ay önceki konserinde “İmam” lakaplı bir arkadaşına “İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" sözleri nedeniyle dün gözaltına alınıp tutuklandı.

Son dönem de giydiği sahne kostümleri ve konuşmaları ile sık sık gündeme gelen Gülşen, yaptığı açıklamada sözleri nedeniyle özür diledi. İfadesinde kimseyi hedef almadığını belirten Gülşen, “Bu kısa görüntü aylar sonra kim tarafından ne amaçla servis edildi bilemiyorum. Ancak provokatif amaçlı servis edildiğini düşünüyorum. Ben imamhatiplileri ya da ülkemizin bir kısmını kötülemek onlara hakaret etmek amacıyla asla bu konuşmayı yapmadım” dedi.

Bugünkü gazeteler ise Gülşen’in tutuklanmasına ilişkin başlıkları dikkat çekti. Bu sözleri nedeniyle tutuklanması tepki toplayan Gülşen için bazı gazeteler, “Küstah, soytarı, hadsiz, sapık, sapkın, haddini bil” ifadelerini kullandı.