MHP'li yönetici Erkan Hançer hayatını kaybetti... Vurulma anı

İstanbul Sancaktepe'de silahlı saldırıya uğrayan MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Hançer, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Hançer, 27 Eylül tarihinde Sancaktepe'de marketten çıktığı esnada silahlı saldırıya uğradı.

Saldırıda yaralanan ve ambulansla Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Erkan Hançer hayatını kaybetti.

MHP İstanbul İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kartal ilçe başkan yardımcısı Sn.Erkan Hançer hakkın rahmetine kavuşmuştur.
Merhuma Allah’tan rahmet geride kalanlara baş sağlığı ve sabır temenni ediyoruz.Cenazemiz Samandıra Merkez Ebubekir Sıddık Camiinden ikindi namazına müteakip kaldırılıp Samandıra Mezarlığına defnedilecek."

MHP'li yönetici Erkan Hançer hayatını kaybetti... Vurulma anı - Resim : 1

KAN DAVASI İDDİASI

Odatv'nin edindiği bilgilere göre MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Hançer’in öldürülmesinin arkasında “kan davası” iddiası var.

Kars'ta 2002 yılında yaşanan adli olay dönemin gazetelerinde haber oldu.

İddiaya göre; Kasao Murtaza Karakışlak (33), yüksek faizle verdiği 20 milyar liranın tahsilatı için Erkan Hançer'i görevlendirdi. Faizleri ile birlikte 40 milyar lirayı tahsil eden Erkan Hançer, parayı Karakışlak'a vermedi.

Karakışlak ve Hançer arasında tartışma yaşandı. Erkan Hançer, tabancayla Murtaza Karakışlak'ı tek kurşunla öldürdü. Hançer, tefeci Karakışlak'ın cesedini Organize Sanayi Bölgesi yakınlarındaki boş bir araziye atmak istedi. İhbar üzerine Erkan Hançer, amacına ulaşamadan yakalandı.

Kardeşinin öldürüldüğünü öğrenen 42 yaşındaki Yasin Karakışlak, Yeni Mahalle'de bulunan Erkan Hançer'in evinin önüne gitti. Öfkeli ağabey, pencereden evdekileri Kalaşnikof tüfekle taramaya başladı. Evde bulunan Erkan Hançer'in kardeşi Selçuk Hançer (28) ile akrabaları Songül İldiz (40) ve 55 yaşındaki Nurettin Okşak yaralandı.

Selçuk Hançer, yaralı olmasına karşın evden çıkarak baskın düzenleyen Yasin Karakışlak'ı tabancayla öldürdü. Daha sonra Kars Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Selçuk Hançer de yaşamını yitirdi. Songül İldiz, Erzurum Devlet Hastanesi'ne kaldırılmak istenirken içinde bulunduğu ambulans yolda devrildi, İldiz hayatını kaybetti.

Odatv.com

MHP erkan hançer