'You' dizisi 4. Sezon için gün sayıyor

Netflix yapımlarından olan You dizisinin 4. sezon yayınlanma tarihi açıklandı.

Netflix’in sevilen yapımlarından You, 4. sezonla yakında seyircilerle buluşuyor. Netflix tarafından yapılan açıklamaya göre beklenen sezonun yayınlanma tarihi, 24 Eylül Cumartesi günü gerçekleşen Tudum etkinliğinde açıklandı.

Shift Delete'in haberine göre, duyurular arasında You yeni sezonla ilgili bilgiler verilmişken, Netflix, YouTube kanalında resmi bir fragman yayınlandı.

Netflix tarafından yapılan açıklamaya göre You 4. sezonu, iki kısma ayrılarak yayınlanacak. İlk kısım 10 Şubat 2023 günü yayınlıyorken, ikinci kısım ise tam bir ay sonra, 10 Mart günü yayınlanacak. “Hey sen, merhaba” ile başlayan fragman videosuyla hayranlarını heyecanların dizi, belirtilen tarihlerde Netflix üzerinden izlenebilecek.

Bunların yanı sıra, 4. sezonun kaç bölümden oluşacağı hakkında net bir bilgi mevcut değil. Ancak dizinin 1-3. sezonları 10 bölümden oluşuyorken, 4. sezonda da aynı olması bekleniyor. Fragmanda belirtildiği gibi, Joe Goldberg artık “New York’taki sevimli kitapevi müdürü, Los Angeles’taki tezgâhtar, ya da banliyödeki seven eş” değil. Ayrıca Joe, artık kadınlara âşık olmayı da geride bıraktığını da ekliyor.

YOU 4. SEZON OYUNCULARI

You 4. sezonun çıkış tarihinin duyurulmasıyla, yeni karakterler de belli oldu. İşte 4. sezonda bizleri karşılayacak oyuncular:

Joe Goldberg (Penn Badgley)

Love (Victoria Pedretti)

Natalie (Michaela McManus)

Sherry (Shalita Grant)

Adam (Lukas Gage)

Cary (Travis Van Winkle)

Matthew (Scott Speedman)

Dottie (Saffron Burrows)

Theo (Dylan Arnold)

Marienne (Tati Gabrielle)

Kiki (Shannon Chan-Kent)

Andrew (Christopher O’Shea)

Brandon (Christopher Sean)

Gil (Mackenzie Astin)

Dr. Chandra (Ayelet Zurer)

Ryan (Scott Michael Foster)

Young Joe (Jack Fisher)

Odatv.com

yayın tarihi güncel netflix you