Ayhan Sicimoğlu: “eyvah dedim Ortaylı bırakmaz”

İspanyol tenor Placido Domingo, dün ilk kez Antalya Aspendos Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verdi. Ünlü sanatçı Ayhan Sicimoğlu, konser sonrası yaşananları anlattı.

Ayhan Sicimoğlu: “eyvah dedim Ortaylı bırakmaz”

Ünlü sanatçı Ayhan Sicimoğlu, İspanyol tenor Placido Domingo’nun Antalya Aspendos Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği konsere katıldı.

Ayhan Sicimoğlu, konser sonrası yaşananları sosyal medya hesabında anlattı.

“Dün gece Aspendos’ta unutulmaz bir gece yaşadık” diyen Sicimoğlu, konser sonrası Prof. Dr. İlber Ortaylı ile de sohbet etme şansı bulduğunu belirterek şunları yazdı:

“Ustaların ustası, efsane isim Placido Domingo ve Placido’nun bana defalarca İspanyolca, ‘Onunla gurur duymalısınız’ dediği ve artık bir ‘dünya yıldızı’ olan Murat Karahan’ımızın ortak konserine davetlendim. Placido aynı gece yarısı otel lobisindeki ‘after party’de beni yanına oturttu ve uzun sohbet ettik. Hiç şaşırmadığım bir gerçeği öğrendim. Placido Bask çıktı… Annesi Bask bölgesinin unutamadığım kasabası Getaria’danmış meğerse. Benim Getaria’yı ve 3 Michelin yıldızlı Elkano lokantasını ve sahibini tanımam onu çok şaşırttı. Herkese ‘bak yahu, inanılmaz annemin köyünü benden daha iyi biliyor’ diye haykırdı. Placido ayrıldıktan sonra bahçede bir grup daha ve ‘eyvah!’ dedim. İlber Ortaylı’yı ortalarına almışlar. Beni yanına oturttular ve ‘yandık’ dedim, kurtuluş yok. Baba bırakmaz, nitekim sabah 4:00 olduk.. bırakmaz, çırpınsan kurtulamazsın.. Kaderine boyun eğeceksin…”

Gazeteci Deniz Zeyrek, "Konser sonrası tarih ve müzik sohbetimizden bir kesit. Son zamanlarda herhangi bir etkinlikten hiç bu kadar keyif almamış, hiç bu kadar gülmemiştim. Sizinle de paylaşmak istedim" notuyla o anları paylaştı:

Odatv.com

ayhan sicimoğlu placido domingo ilber ortaylı