House of Dragon’da Milly Alcock ve Emily Carey diziye veda etti

House of Dragon dizisinin ilk beş bölümünde, Rhaenyra Targaryen’i canlandıran Milly Alcock ve Alicent Hightower karakterini oynayan Emily Carey yerlerini yeni oyunculara bıraktı.

House of Dragon’da Milly Alcock ve Emily Carey diziye veda etti

George R. R. Martin’in “Ateş ve Kan” (Fire & Blood) kitabından uyarlanan ve Game of Thrones’un 171 yıl öncesinde geçen olayların anlatıldığı House of the Dragon dizisinde olaylar gelişip zaman ilerledikçe oyuncular da değişti.

House of Dragon’da Milly Alcock ve Emily Carey diziye veda etti - Resim : 1

Yeni Rhaenyra Targaryen’i Emma D’Arcy oynuyor

Pazar akşamı 6’ncı bölümü başlayan dizide iki önemli karakterin yeni oyuncuları seyircilerle tanıştı. Dizinin kurgusal zamanında yeni bir atlama yaşanınca, Milly Alcock‘un canlandırdığı Rhaenyra Targaryen rolünde Emma D’Arcy’yi izledik.

30 yaşındaki Britanyalı oyuncu daha önce, BBC/Netflix yapımı Wanderlust ve Amazon Prime yapımı Truth Seekers’da oynamıştı.

House of Dragon’da Milly Alcock ve Emily Carey diziye veda etti - Resim : 2

Alicent Hightower’ın yeni yüzü, Olivia Cooke

Kraliçe Alicent Hightower’ı rolünü Milly Alcock‘tan devralan isim 29 yaşındaki Britanyalı oyuncu Olivia Cooke. Oyunculuğun yanısıra bazı projelere yapımcı olarak da imza atıyor.

Dizinin yaratıcılarından Miguel Sapochnik de gitti

Diziyi Ryan Condal‘la birlikte yaratan Miguel Sapochnik de projedeki aktif görevine veda etti. Game of Thrones, Finch, Repo Men gibi yapımlarla tanınan Sapochnik artık yalnızca yönetici yapımcı. Ancak bu beklenmedik bir gelişme değil, ortağı Ryan Condal başlangıçtan itibaren böyle bir planları oldupunu söylüyor. Dizinin yeni yürütücü yapımcı ve yönetmeni, Game of Thrones’un bazı bölümlerini yöneten Alan Taylor oldu.

Odatv.com

#georgerrmartin #houseofthedragon Dizi #aktrist