Ayrılık sebebi: Murda'ya nasıl sarılırsın

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in boşanmasına dair iddialar bitmiyor. Hadise ve Mehmet Dinçerler'in boşanmasına sebep olan olaylardan birinin de Hadise'nin klibinde Murda'ya sarılması olduğu öne sürüldü.

Ayrılık sebebi: Murda'ya nasıl sarılırsın

Hadise ile Mehmet Dinçerler'in 4.5 ay gibi kısa bir sürede evliliklerini noktalama kararı alması gündemden düşmüyor. "Sanat hayatımla ilgili Mehmet Dinçerler'den baskı görüyorum" iddiasında bulunan şarkıcı, 14 Eylül'de Beykoz Adliyesi’nde boşanma davası açmıştı.

MURDA'YA SARILMASI

Milliyet’in haberine göre, Hadise’nin, Mehmet Dinçerler’den ayrılma sebeplerinden biri daha ortaya çıktı. Sahne kıyafetlerine karıştığını dilekçesinde belirten şarkıcının, asıl krizin düet yaptığı Murda’yla ‘İmdat’ klibinde sarılmasıyla yaşandığını söylediği iddia edildi.

İş insanı ve ailesinin, şarkıcının meslektaşına sarılmasına kızdığı ve evde kriz çıktığı konuşuluyor. Ailenin, Hadise’ye, “Nasıl sarılırsın? Evlisin” sözleriyle, baskı yaptığı öğrenildi. Şarkıcının, yapılan birçok baskıya dayanamayıp, ayrılmaya karar verdiği ve dava açtığı iddia edildi.

Odatv.com

hadise mehmet dinçerler murdo boşanma