Hülya Avşar Gökçek TV’ye kötü çaktı... Tamamen yalan

Ünlü sanatçı Hülya Avşar'ın kızı Zehra Çilingiroğlu, Hadise'nin eşi Mehmet Dinçerler ile Rodos'ta görüntülendi, ortaya aşk iddiaları atıldı. Zehra Çilingiroğlu ve annesi Hülya Avşar, iddiaları reddederek kamuoyuna açıklamalarda bulundu...

Hülya Avşar Gökçek TV’ye kötü çaktı... Tamamen yalan

Hülya Avşar’ın kızı Zehra Çilingiroğlu’nun, Hadise ile evliliğinde problemler yaşayan Mehmet Dinçerler ile Rodos’ta beraber görüntülenmesi magazin dünyasının gündemine oturmuştu. İki ünlü isim arasındaki aşk iddiası, Ünlü sanatçı Hülya Avşar ve kızı Zehra Çilingiroğlu’nu harekete geçirdi. Aşk söylentilerinin ardından Zehra Çilingiroğlu ve annesi Hülya Avşar’dan peş peşe açıklamalar geldi.

Hülya Avşar, Instagram hesabından yaptığı açıklamada iddialara yalanlayarak, tazminat davası açacağını ifade etti.

Avşar, kızı Zehra'nın Mehmet Dinçerler ile görüntülenmesinin ardından sosyal medya hesabından avukatı tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz Magazin programının sunucuları tarafından müvekkilimiz Zehra Çilingiroğlu hakkında "MEHMET DİNÇERLER, HÜLYA AVŞAR'IN KIZI ZEHRA ÇİLİNGİROĞLU İLE GÖRÜNTÜLENDİ" başlığı altında tamamen kurmaca bir haber kamuoyuna aktarılmıştır.

Müvekkilimiz Zehra Çilingiroğlu'nun son dönemde evliliği ile gündemde olan Mehmet Dinçerler ile birlikte olduğuna dair çıkan haber hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.

"İDDİALARIN TAMAMI MESNETSİZDİR"

Beyaz Magazin sunucuları tarafından Türk aile hayatı ahlakına yakışmayan iftiraları içeren ve bir genç kızın geleceğini etkileyecek şekilde, gerçekle bağdaşmayan iddialara konu olan bu haberi şiddetle kınıyor ve kabul etmiyoruz. Söz konusu haberde yer alan iddiaların tamamı mesnetsizdir.

Haberde iddia edilenin aksine müvekkilimiz Zehra Çilingiroğlu erkek arkadaşının da bulunduğu bir ortamda arkadaş grubuyla eğlenmişlerdir. Tamamen çarpıtılan görüntülerle, magazin haberi yaratma dürtüsüyle kurgulanmış olunan bu haber, müvekkillerimiz Zehra Çilingiroğlu ve Hülya Avşar'ın itibarını zedelemeye yöneliktir.

Zehra Çilingiroğlu hakkında gerçeği yansıtmayan bu tür haber ile kişilik haklarına saldırılması, özel hayatına ilişkin görüntülerinin izinsiz bir şekilde paylaşılması ve şahsi itibarını zedeleyici ifadelere yer verilmesi ile konu haberin sorumluları hakkında hukuki ve cezai şikayetlerde bulunmamızın yolu açılmıştır.

Ülkemizde yaşayan her vatandaşın hakkı olduğu üzere; müvekkilimiz Zehra Çilingiroğlu’nun da özel hayatına ilişkin görüntülerinin rızası olmadan alınması suç olduğu gibi bu görüntüleri ifşa etmenin de ayrıca suç teşkil ettiğini belirtmek isteriz. Gerçek dışı bu haberi tekzip eder, konu hakkında tüm hukuki ve cezai başvuru haklarımızı kullanacağımızı kamuoyuna saygı ile duyururuz.”

MEHMET DİNÇERLER KİMDİR?

1988 yılında dünyaya gelen Mehmet Dinçerler, Gloria Jean’s Coffee Türkiye CEO'sudur.

Türkiye'de Hacı Sayid'in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler'in oğludur.

Baklavada tanınmış bir marka olan Hacı Sayid'in kurucusu Burhan Dinçerler, Gloria Jean's Coffees'in isim haklarını 2012 yılında satın aldı ve markayı oğlu Mehmet Dinçerler'e devretti.

ZEHRA ÇİLİNGİROĞLU KİMDİR?

Zehra Çilingiroğlu, 15 Ocak 1998'de İstanbul'da oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar ve iş insanı ve spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu'nun kızı olarak dünyaya geldi.

1998 doğumlu olan Zehra Çillingiroğlu şu an bekar olup, Londra Westminster Üniversitesi İç Mimarlık bölümünden mezun olmuştur. Babası Kaya Çilingiroğlu gibi golf oynuyor.

Avşar'ın açıklamaları:

Hülya Avşar Gökçek TV’ye kötü çaktı... Tamamen yalan - Resim : 1

Odatv.com