Sabah'ın yasak aşk iddiasıyla ilgili Erkan Mumcu ilk kez Odatv'ye konuştu: Seviyesiz bir itibar suikastı

Sabah Gazetesi yazarı Sonat Bahar, Eski Bakan Erkan Mumcu'nun özel hayatını hedef alan bir yazı kaleme aldı. Bahar'ın iddiasına göre Erkan Mumcu bir gazeteci ile beraberdi hatta çocuğu da vardı. Mumcu iddialara ilk kez Odatv'den cevap verdi: "Seviyesiz bir itibar suikastı"

Sabah'ın yasak aşk iddiasıyla ilgili Erkan Mumcu ilk kez Odatv'ye konuştu: Seviyesiz bir itibar suikastı

Milli Eğitim ve Turizm Bakanlığı yapan, eski ANAP Genel Başkanı Erkan Mumcu, Sabah Gazetesi eki Günaydın’ın yazarı Sonat Bahar'ın iddialarına ilk kez Odatv'den cevap verdi. Magazin yazarı Bahar'ın Mumcu'nun özel hayatını hedef alan "Film olsa ‘bu kadarı olmaz’ denir!" başlıklı yazısındaki yasak aşk iddiası için Mumcu "Seviyesiz bir itibar suikastı" dedi. Mumcu'nun Odatv'ye yaptığı açıklama şöyle:

"Seviyesiz bir itibar suikastı. Bir nedeni varsa ancak zamanla öğrenebiliriz. Hiç kimsenin buna hakkı yok. Muhatap olmayacağım. Çünkü iyi niyetli olmadığı çok açık."

NE OLMUŞTU?

Sabah yazarı Sonat Bahar "Ankara kulislerinde son birkaç aydır konuşulan bir boşanma davasından söz edeceğim bugün" ifadeleriyle başlayan yazısında Mumcu'nun 4 ay önce boşandığını ve bunun sebebinin ise yasak aşk olduğunu savundu. Bahar, Mumcu'nun aşk yaşadığı gazeteciden bir çocuğu olduğunu da iddia etti.

Odatv.com

sabah